top of page
Foto van schrijverLennaert Van Gaalen

Zien we elkaar op de winterfair?


Tijdens de kou van de winter, gloeit er een bijzondere warmte op de jaarlijkse winterfair. Het is een tijd waarin de lucht doordrongen is van de geur van versgebakken lekkernijen, waar twinkelende lichtjes de duisternis verdrijven en waar gelach en vreugde de koude temperaturen trotseren. Welkom in de betoverende wereld van een winterfair, waar de sfeer van gezelligheid als een deken van comfort om bezoekers heen valt.


Deelname

In de nabije toekomst kijken we uit naar onze deelname aan winterfairs als wijnleverancier. Een opwindend vooruitzicht dat ons de kans biedt om onze passie voor wijn te delen en onze unieke wijnen te presenteren aan een breder publiek. 


Sfeervol

Winterfairs beloven een levendige sfeer te bieden waar de verleidelijke geuren van heerlijke gerechten de zintuigen prikkelen. Bezoekers struinen door de kraampjes en ontdekken nieuwe en opwindende smaken. Wij verheugen ons er dan ook op om onze wijnen te presenteren.


Persoonlijk contact

Bij onze deelname aan winterfairs zullen we streven naar nauw contact met onze (potentiële) klanten. We staan klaar om vragen te beantwoorden, onze diepgaande wijnkennis te delen en persoonlijke aanbevelingen te doen. Dit persoonlijke contact zal niet alleen ons merk versterken, maar ons ook waardevolle inzichten verschaffen in de veranderende voorkeuren van wijnliefhebbers.


Passie delen

Het meest opwindende aspect van deelname aan een winterfair is de kans om onze passie voor wijn te delen. We zijn ervan overtuigd dat bezoekers geïnspireerd zullen raken en met nieuwe inzichten over wijn zullen vertrekken na het ontdekken van het onderscheidende karakter van onze selectie aan wijnen.


Zien we elkaar daar?

Kortom, onze deelname aan winterfairs als wijnleverancier belooft spannende mogelijkheden, nieuwe ontdekkingen en waardevolle connecties. We kijken er met enthousiasme naar uit om onze passie met u te delen op deze smaakvolle evenementen.


Wil je ons ook ontmoeten? Je bent van harte welkom! Op zaterdag 4 november staan wij op de Winterfair Bij Snoek in Teteringen en op zaterdag 9 december kun je ons vinden op de Winterfair in Geertruidenberg. 

Comments


bottom of page